Gezocht: nieuwe leden voor de redactieraad van Cultuur+Educatie

Cultuur+Educatie is hét tijdschrift over onderzoek naar kunst en cultuur op school en in de vrije tijd.
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
LKCA is op zoek naar nieuwe leden voor de redactieraad van Cultuur+Educatie, hét tijdschrift over onderzoek naar cultuureducatie en cultuurparticipatie.

De redactieraad adviseert over het gevoerde redactiebeleid en zorgt voor draagvlak voor het tijdschrift in het veld. Leden dragen onder andere bij aan de inhoud en kwaliteit van de nummers door twee tot drie artikelen per jaar te reviewen. De raad komt één keer per jaar bijeen om met de redactie de inhoud en koers van het tijdschrift te bespreken.   

We zijn op zoek naar belangstellenden met kennis van onderzoek naar het brede veld van cultuureducatie en cultuurparticipatie, van tekenonderwijs op de basisschool tot spoken word.   

De redactieraad bestaat momenteel uit zeven leden, er is ruimte voor twee nieuwe leden. Bij de samenstelling van de raad houden we rekening met:  
• Ruime variëteit in culturele achtergrond, leeftijd en geografische spreiding  
• Evenwichtige verdeling m/v/x 
• Evenwichtige vertegenwoordiging van werkvelden.  

Leden van de raad worden benoemd voor drie jaar, met de mogelijkheid van herbenoeming. Voor het bijwonen van de vergaderingen ontvangen leden van de raad reiskostenvergoeding. 

Heb je interesse? Stuur uiterlijk 16 juni 2023 een e-mail met motivatie naar cultuur+educatie@lkca.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij hoofdredacteur Marie-José Kommers (marie-josekommers@lkca.nl).  

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (0)
Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Marie-José Kommers
Marie-José Kommers
Functie: Specialist Cultuurparticipatie
Expertise: onderzoek,zorg en welzijn
marie-josekommers@lkca.nl
030 - 711 51 80
Bekijk alle experts
Gepubliceerd:
Deel dit artikel