Gezocht: (kunst)activiteiten voor ouderen met een migratieachtergrond

Gepubliceerd:
Deel dit artikel
Wij zijn op zoek naar professionals of organisaties die creatieve, culturele en/of kunstzinnige activiteiten organiseren voor ouderen met een migratieachtergrond. Help je mee?

Ons doel

Wij streven ernaar dat alle ouderen met creatieve of kunstzinnige activiteiten bezig kunnen zijn, ongeacht hun achtergrond. Wij hebben de indruk dat de groep ouderen met een migratieachtergrond nog onvoldoende wordt bereikt. Daarom vragen we hulp vanuit de praktijk. Als eerste stap willen we initiatieven en de personen erachter graag leren kennen, om van hen te leren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Organiseer jij zelf creatieve of kunstzinnige activiteiten voor ouderen met een migratieachtergrond? En wil je je kennis en ervaring delen? Vul dan deze korte vragenlijst in. Dit kost je max. 3 minuten. Daarna nemen wij contact met je op. Ken je iemand anders die dit soort activiteiten organiseert? Stuur dan s.v.p. deze oproep door. Of mail ons de contactgegevens zodat wij diegene zelf kunnen benaderen.

Wie zijn wij?

  • Lang Leve Kunstfonds: fonds gericht op het stimuleren van kunstbeoefening door (kwetsbare) ouderen in Nederland.
  • LKCA: Landelijk Kennisinstituut voor Cultuureducatie en Amateurkunst
  • Leyden Academy on Vitality and Ageing: Onderzoeksinstituut gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van oudere mensen.

Meer informatie of tips?

Neem voor meer informatie of tips contact op met Rieke Schouten, Angela van Dijk of Ingrid Smit.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 3 / 5. totaal 1

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (0)
Gepubliceerd:
Deel dit artikel