Amateo Award 2020

Laat Nederlandse projecten stralen op een internationaal podium!
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
Ken jij een cultuurparticipatieproject met impact? Dat mensen bij elkaar brengt, inspireert of de omgeving een stukje kleurrijker maakt? Laat dat project deelnemen aan de Amateo Award 2020!

Elk jaar reikt Amateo, het Europese netwerk voor amateurkunst, de Amateo Award uit, een prijs voor een uitzonderlijk cultuurparticipatieproject met impact in zijn omgeving. Elke groep of project in Europa kan meedoen. Aanmelden kan tot 31 maart 2020.

De eerste winnaar van de Award was OpRoet uit Nederland, vorige jaar was Theater na de Dam een van de finalisten in Nova Sad in Servië. Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen 5 finalisten en de winnaar. Dit jaar is de ceremonie op 18 juni in Wenen.

De prijs

De vijf finalisten worden uitgenodigd voor de uitreiking in Wenen en kunnen op dezelfde dag hun project presenteren in de Amateo Conferentie.
De winnaar wint € 1000,- en wordt voor een jaar Amateo Ambassadeur voor Europese amateurkunst.

Stimuleer inspirerende projecten of groepen om zich aan te melden voor Award en geef ze de kans om zich internationaal te laten zien. Het aanmeldformulier is kort en vrij eenvoudig om in te vullen.

Met vragen of voor hulp bij het aanmelden dan kun je contact opnemen met Piet Roorda, specialist cultuurparticipatie van het LKCA, PietRoorda@lkca.nl, 030 7115131

Aanmelden > Je wordt verzocht het formulier in het Engels in te vullen.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (0)
Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Piet Roorda
Piet Roorda
Functie: Specialist Cultuurparticipatie
Expertise: verenigingen
pietroorda@lkca.nl
030 - 711 51 31
Bekijk alle experts
Gepubliceerd:
Deel dit artikel