Online sessie Inclusieve kunst, hoe doe je dat? – Week van de Toegankelijkheid *volgeboekt*

Deel dit artikel
Tijdens de opening van De Week van de Toegankelijkheid gaat Sanne Scholten met Joop Oonk van Misiconi en met de deelnemers in gesprek over inclusieve kunstbeoefening. Hoe maak je je vereniging of gezelschap inclusief, met wie werk je samen en hoe neem je je gemeente hierin mee?

Wow, wat een belangstelling voor het openingsprogramma! Deze workshop is helemaal volgeboekt. Wil je je aanmelden voor de wachtlijst? Stuur dan een email naar SophieDrolenga@lkca.nl.

Er is nog wel plaats bij de gratis workshop ‘digitale toegankelijkheid voor culturele instellingen’ op 7 oktober!

Joop Oonk

Misiconi is een dansgezelschap met ongelijkheid als grootste troef. De medewerkers stellen het programma samen met de dansers. Artistieke kwaliteit staat daarbij voorop. 

Laat je inspireren door dit bijzondere dansgezelschap! En schrijf je daarom nu al in voor het openingsprogramma van de week van de toegankelijkheid.Het LKCA wil dat iedereen mee kan doen aan kunst en cultuur.

We maken ons sterk voor een diverse en inclusieve culturele sector. Waar iedereen toegang heeft tot cultuureducatie en amateurkunst ongeacht (etnische) achtergrond, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging of beperking.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Deel dit artikel