No Limits! Studiedag actieve cultuurparticipatie door jongeren

Deel dit artikel

De Vlaamse en Nederlandse cultuurpartners (publiq, Dēmos en LKCA) organiseren een levendige studiedag over cultuurparticipatie door jongeren. Jongeren staan deze dag centraal en delen hun ervaringen om professionals te inspireren.

Achtergrond

Sinds het najaar van 2020 wisselen 13 Vlaamse en Nederlandse praktijken ervaringen met elkaar uit rondom cultuurparticipatie door jongeren in kwetsbare situaties. Doelen hiervan zijn: succesvolle strategieën van samenwerking ontdekken, van elkaar leren en tegelijkertijd kijken hoe zulke samenwerkingen verankerd kunnen worden in gemeentelijk of regionaal beleid.

Open studiedag

We sluiten dit lerend netwerk af met een open studiedag voor de brede sector uit Nederland en Vlaanderen op woensdag 16 november in Tilburg, thuisstad van ForwArt, één van de deelnemende projecten van het lerend netwerk.

Voor wie?

De studiedag is er voor professionals uit cultuur en welzijn en/of jongerenwerk, en voor beleidsmakers uit de jeugd-, welzijns- of vrijetijdssector.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over het programma? Of je meteen aanmelden voor deze bijeenkomst? Via onderstaande knop meld je je aan via onze Vlaamse partner public.

Meer lezen

De kennisdossiers van het Programma Cultuurparticipatie bevatten inzichten voor professionals in cultuur, zorg & welzijn en beleid om drempels weg te nemen en te zorgen voor actieve cultuurparticipatie voor iedereen.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 5 / 5. totaal 2

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Claudia Marinelli
Claudia Marinelli
Functie: Specialist Cultuurparticipatie
Expertise: cultuurparticipatie,zorg en welzijn
claudiamarinelli@lkca.nl
030 - 711 51 35
Bekijk alle experts
Deel dit artikel