Save the date: NEXT STOP II

Onbeperkt Kunst & Cultuur in het vso, s(b)o en praktijkonderwijs
Deel dit artikel
Wil jij meer doen met kunst en cultuur in het (voortgezet) speciaal (basis)onderwijs en praktijkonderwijs? Kom naar NEXT STOP 2022. Houd alvast een aantal woensdagen in maart 2022 vrij in je agenda. Dan kun je op verschillende momenten kennis ophalen, kennisdelen en je laten inspireren.

Een andere route. Dat geldt voor de meer dan 105.000 leerlingen in het vso en s(b)o, maar ook voor al die kinderen die passend onderwijs verdienen. Juist dan is het noodzakelijk dat je alle kansen krijgt om je creatief en cultureel te ontwikkelen op school en in de vrije tijd. NEXT STOP is bedoeld voor cultuurcoördinatoren, beleidsmakers, kunstvakdocenten, (educatie)medewerkers van culturele instellingen en eigenlijk voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur voor deze doelgroep.

Opzet NEXT STOP

Verwonderen, verstevigen en verankeren staan centraal in het programma van woensdag 30 maart. Op een fysieke (!) locatie bieden we live optredens en tal van werksessies waarin deze drie pijlers terugkomen. In aanloop naar 30 maart organiseren we op 9, 16 en 23 maart tussen 15.00 en 17.00 uur een online bijeenkomst met keynotes en kennisuitwisseling op de pijlers verdiepen en verstevigen.

Blijf op de hoogte

Samen met onze collega’s van het Fonds voor Cultuurparticipatie, Plein C, Stichting Kunst & Cultuur en Cultuur Oost werken we op dit moment nog hard aan de invulling van het programma. Noteer alvast de data in je agenda en laat gerust je naam en mailadres achter, dan ontvang je van ons een bericht zodra alles online staat en de inschrijving geopend is.


Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 4.3 / 5. totaal 6

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Marian van Miert
Marian van Miert
Functie: Specialist Cultuureducatie
Expertise: primair onderwijs,speciaal onderwijs
marianvanmiert@lkca.nl
030 - 711 51 45
Bekijk alle experts
Deel dit artikel