NEXT STOP 2022

Onbeperkt Kunst & Cultuur in het speciaal onderwijs, vso en praktijkonderwijs
 
Deel dit artikel

NEXT STOP 2022 is dé conferentie voor iedereen die meer wil doen met kunst en cultuur voor kinderen en jongeren met een beperking. Met ruimschoots aandacht voor cultuur in het speciaal onderwijs, vso en praktijkonderwijs. 

Kom woensdag 30 maart naar NEXT STOP 2022 in het Akoesticum in Ede

Laat je overspoelen met frisse inspiratie en geniet van podiumvoorstellingen, deel je ervaringen, doe mee met de workshops en het lunch kennisfestival met open space sessies! Op het programma staan onder meer voorstellingen van dansgezelschap Misiconi, jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis en cabaretière Charlotte Glorie. Er is een gezamenlijke workshop door VTS Nederland en Karin Kotte, bekend van de procesgerichte didactiek. Verder zijn er sessies van Stichting Onbeperkt Genieten en Komt het zien. 

Online inspiratiesessies

In aanloop naar de conferentie NEXT STOP 2022 organiseren we op 9, 16 en 23 maart tussen 15.00 en 17.00 uur gratis online bijeenkomsten waar je kennis op kunt halen, kennis kunt delen en je kunt laten inspireren. Deze zijn na aanmelding gratis toegankelijk.

Voor wie?

Voor cultuurcoördinatoren, beleidsmakers, kunstvakdocenten, (educatie)medewerkers van culturele instellingen en eigenlijk voor iedereen die meer wil met kunst en cultuur voor deze doelgroep.

Samen met jullie zetten we in maart graag een volgende stap om kunst en cultuur voor kinderen en jongeren met een beperking verder te versterken. Ben je erbij?    

Aanmelden en meer informatie: www.nextstop2022.nl

NEXT STOP 2022 wordt georganiseerd door: Cultuur Oost, Plein C, Stichting Kunst & Cultuur en LKCA. Met dank aan: Cultuurschakel en het Fonds voor Cultuurparticipatie.


Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 4.3 / 5. totaal 6

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Marian van Miert (zij/haar/haar)
Marian van Miert (zij/haar/haar)
Functie: Specialist Cultuureducatie
Expertise: primair onderwijs,speciaal onderwijs
marianvanmiert@lkca.nl
030 - 711 51 45
Bekijk alle experts
Deel dit artikel