Bijeenkomst voor educatie- en publieksmedewerkers in de museum- en erfgoedsector

Deel dit artikel
Op 18 juni presenteert het LKCA de publicatie Interactie en inclusie; Trendrapport museum- en erfgoededucatie. Vanuit het belang van ieders gezondheid, vindt er geen bijeenkomst plaats maar delen we graag de belangrijkste uitkomsten van ons onderzoek met jullie via een livestream vanuit Het Scheepvaartmuseum.

Tijdens de uitzending is er ruimte om vragen te stellen die we direct beantwoorden of na afloop van een reactie voorzien. Uiteraard plannen we ook graag een vervolgafspraak in, om de resultaten van het onderzoek, jouw behoeften en input, verder te bespreken.

De publicatie verschijnt digitaal en in een gedrukte variant. Als je een gedrukt exemplaar thuis wilt ontvangen, stuur dan een link naar receptie@lkca.nl o.v.v. het trendrapport, je naam en adres en aantal exemplaren dat je wilt ontvangen. De publicatie wordt dan na de presentatie aan je toegestuurd.

We verheugen ons op je aanwezigheid tijdens de livestream. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kun je uiteraard de uitzending achteraf ook nog even rustig terugkijken via onze website.

Partners: Sectie Publiek & Presentatie van de Museumvereniging

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 4.8 / 5. totaal 5

Deel dit artikel