-UITGESTELD- L’intérieur L’extérieur, reflecteren met kunst voor kunstdocenten

Welcome Stranger organiseert in de maanden mei/juni 2020 de manifestatie L’intérieur L’extérieur. Aan de tentoonstelling is een speciaal programma voor kunstenaars en kunstdocenten verbonden.
Deel dit artikel

In een woon-/winkelruimte middenin de woonwijk Medina in Dakar organiseert Welcome Stranger in de maanden mei/juni 2020 de manifestatie L’intérieur L’extérieur. Drie kunstenaars, Laye Ka (Senegal), Gareth Nyandoro (Zimbabwe) en Tim Breukers (NL), die zich in meerdere culturen bewegen en werken, worden er samengebracht. Kunstwerken ontstaan ter plaatse en via de kunstwerken wordt vervolgens in gesprek gegaan met publiek, jong en oud: over gedrag, over tijd en over samen leven.

Aan de tentoonstelling is een speciaal programma voor kunstenaars en kunstdocenten verbonden. In de driedaagse cursus (2-4 juni 2020) verdiep je je in de kwesties die voortkomen uit kunstwerken die de binnen L’Intérieur L’Extérieur zijn ontstaan, bezoek je tentoonstellingen en ateliers, en geef je samen met Senegalese kunstdocenten een workshop op een basisschool.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 1,8 / 5. totaal 5