–GEANNULEERD– Kennisatelier kunst & technologie in het mbo

i.s.m. STRP en MU @ STRP Festival in Eindhoven
De technologie ontwikkelt zich snel en daardoor veranderen beroepen. De toekomst heeft nieuwe manieren van werken en vaardigheden nodig om beroepen te kunnen uitoefenen. Creativiteitsontwikkeling van de ontwerpers van de toekomst is en wordt een belangrijke vaardigheid. Hoe bereiden we mbo-studenten van technische en (creatieve) vakopleidingen voor op deze toekomst met culturele creatieve vorming?
LKCA bijeenkomst
Deel dit artikel

STRP en kennisatelier mbo afgelast

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus gaat het STRP-festival en het kennisatelier ‘Kunst & Technologie in het mbo’ niet door. De organisatie bekijkt of het festival op een andere datum kan plaatsvinden. Zodra hier meer over bekend is, laten wij het weten.

Reis mee in het STRP-festival

Je ontwikkelt samen met denkers, ontwerpers en kunstenaars toekomstscenario’s waar de natuur en nieuwe perspectieven centraal staan. Hoe vertaal je dit naar jouw organisatie of mbo? Je ontmoet in een informele setting gelijkgestemden op het gebied van kunst, techniek en technologie.

Voor wie?

Teamleiders, curriculum ontwikkelaars en docenten van het (technisch) mbo, experts kunst & technologie en educatiemedewerkers van culturele instellingen.

Inschrijving

Bij inschrijving is het de bedoeling dat het hele programma gevolgd wordt. Aan maximaal 15 deelnemers die zich via LKCA inschrijven verstrekken wij een gratis code. Aanmelden gebeurt op volgorde van binnenkomst, maar graag vóór 30 maart. We houden rekening met een evenredige verhouding van deelnemers uit het mbo-onderwijs en de culturele sector en maar één persoon per organisatie.

Inschrijven en de code ontvangen kan via: EstherKoetse@lkca.nl

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0