Event Code D&I 2022

Deel dit artikel
Elk jaar organiseert Code Diversiteit & Inclusie een landelijk event met aandacht voor de 4 P’s. Op het event worden ook de &Awards uitgereikt voor inspirerende projecten en personen.

Op vrijdagmiddag 4 november vindt het jaarlijkse event Code Diversiteit & Inclusie weer plaats. Dit jaar extra bijzonder, want de Code D&I bestaat 3 jaar.

&Awards 2022

Tijdens het event november worden de felbegeerde &Awards en bijbehorende geldprijzen uitgereikt. De &Awards zetten jaarlijks een project én een professional in de schijnwerpers die zich hebben ingezet voor D&I. Ze dienen als stimulering, voorbeeld en signaal naar andere organisaties in de culturele sector. Wie verdient de &Awards 2022? Nomineer nu een project of persoon.

Meer weten

Vooraanmelding

De voorbereidingen zijn in volle gang en de komende tijd zullen we meer bekend maken over de &Awards, programma, sprekers, locatie en natuurlijk de inschrijving. Omcirkel de datum 4 november alvast in je agenda!

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van het programma? Meld je alvast vrijblijvend aan via het het interesseformulier.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Deel dit artikel