CO Talk: online kennissessie voor cultuuronderwijs

CO Talk, de online kennissessie voor cultuuronderwijs, 17 maart 2022: Evi 2.0
Deel dit artikel
De CO Talk is een laagdrempelige online ontmoeting, waarbij we met elkaar in gesprek gaan over één onderwerp en kennis, tips en praktische tools delen. Er komen voorbeelden uit de praktijk voorbij, gecombineerd met interviews, vragen en uitwisseling!

Het thema tijdens deze CO Talk is EVI 2.0: de online tool waarmee je inzicht krijgt in waar een school staat met hun kunst- en cultuuronderwijs. Het panel bestaat dit keer uit Sanne Smienk (Coördinator school & programmeur Jeugdtheater Cool kunst en cultuur), Mascha Rood ( Adviseur Cultuuronderwijs De Blauwe Schuit Kunst in Onderwijs West Friesland), Jantien Bijvoet, (Projectcoördinator Cultuleren Plus! Drechterland, Medemblik, Stede Broec en Enkhuizen), Babette van Harsselaar (adviseur cultuuronderwijs Plein C) en  Zoë Zernitz (Team Evi LKCA).

Voor deze CO Talk zoeken we eventueel een school die mee wil denken. Interesse? Mail ons o.v.v. CO Talk via info@pleinc.nl.

CO Talk

Ook dit jaar blijven we samen doorbouwen aan goed cultuuronderwijs voor alle kinderen in Noord-Holland. Om op een laagdrempelige manier kennis en ervaringen te delen presenteert Plein C een nieuw onderdeel, namelijk de CO Talk. Voor en door collega’s in het cultuuronderwijs, waarbij we telkens met wisselende gasten één thema bespreken. Voorbeelden uit de praktijk komen voorbij, gecombineerd met interviews en uiteraard de gelegenheid tot het stellen van vragen, hopen we velen te voorzien van handige tips en tools!

Data CO Talk  donderdag 27 januari – 17 maart – 19 mei – 15 september – 27 oktober – 8 december en is altijd van 10.00 tot 11.00 uur. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande link, dan sturen we je tijdig alle informatie en in de week voorafgaand ontvang je de Zoom link.

En mocht je een onderwerp of thema hebben waar je graag met collega’s over in gesprek gaat, dan horen we dit graag.

Thema CO Talk #1 CMK verantwoording | 27 januari 2022

Tijdens de eerste online CO Talk gingen we in op het thema ‘CMK verantwoording’, een belangrijk en jaarlijks terugkerend item! De sessie begon met een aantal interviews en een gesprek met Petra Janssen Duyghuysen (Fonds voor Cultuurparticipatie), Lennie Wolse (Pondera administratie), Astrid Vlug (Strategie en beleid voor kunst & cultuur), Judith Klein Langenhorst (Bibliotheek en KunstForm Velsen) en Astrid Honing (Directeur Plein C). Samen met alle projectleiders wisselden we ideeën uit en was er gelegenheid tot het stellen van vragen. Interesse in het verslag? Stuur een mail naar info@pleinc.nl.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 5 / 5. totaal 1

Deel dit artikel