Breaking Rules #2

Deel dit artikel

Kom op woensdag 26 oktober naar Breaking Rules #2 in poppodium Hedon in Zwolle.

Onder de bezielende leiding van Manu van Kersbergen en Kim Dankoor spreken gasten uit heel Nederland over hun leermomenten in samenwerkingstrajecten en talentontwikkelingsprogramma’s rondom hiphop en urban culture. Er zijn ook optredens van jonge talenten en er is alle ruimte om mee te praten!

Breaking Rules #2 is het vervolg van de eerste hiphop conferentie in 2020 – waarin veel aandacht voor onderzoek – en de wrap-up van Breaking Rules on Tour in 2021 en 2022. In zes steden wisselden vertegenwoordigers van instellingen (gemeenten, fondsen, culturele organisaties) en vertegenwoordigers van de hiphopscene (organisatoren, artiesten, producers) met elkaar van gedachten over een breed scala aan onderwerpen. Samenwerking en talentontwikkeling waren de meest besproken topics.

Voor wie

Ben je beleidsmaker, kom dan langs en upgrade je kennis over samenwerking en talentontwikkeling met de hiphopscene. Ben je cultureel ondernemer, maker of organisator, kom dan langs en deel je behoeften, ervaringen en kennis. Uiteraard is er na afloop tijd om te netwerken.

Inschrijven

Definitief programma en info over inschrijving volgt snel. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor updates.

Breaking Rules #2 wordt georganiseerd door LKCA, Hedon en De Fakkelteit.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 5 / 5. totaal 1

Deel dit artikel