Verslag expertmeeting There’s No Career in HipHop Dance

Expertmeeting Hiphopdans

Tijdens The Notorious IBE, een groot breakdance event met B-Boys en crews uit de hele wereld, organiseerde het LKCA op 10 augustus 2014 in Heerlen een expertmeeting over carrièremogelijkheden binnen de hiphopscene.

In de interactieve expertmeeting There’s No Career in HipHop Dance werd onderzocht hoe ambitieuze professionals in de hiphopscene kunnen doorgroeien in hun carrière. Welke kansen kunnen ze zelf creëren, welke kansen biedt de culturele sector in deze tijd van bezuinigingen en welke kansen reikt de commercie aan?

Ben je nieuwsgierig naar hoe (inter)nationale hiphopprofessionals het hebben gemaakt? Of wil je kennis opdoen van nieuwe methodieken en werkwijzen die je kunnen helpen bij een carrière in de hiphopdans, of bij het begeleiden van talenten? Lees dan het verslag van deze expertmeeting.
Verslag expertmeeting

Samenwerking met IBE

Het doel van de meerjarige samenwerking met IBE is een internationaal kennisdelingsplatform te ontwikkelen voor de internationale hiphop community en professionals uit de culturele en educatieve sector.

contact

Rozemarijn Schouwenaar
naamRozemarijn SchouwenaarfunctieSpecialist Cultuurparticipatietelefoonnummer030 711 51 43e-mailRozemarijnSchouwenaar@lkca.nl