MBO-inspiratiebijeenkomst - een wereld vol mogelijkheden

datum:
07 december 2017
locatie:
Koning Willem I College, Vlijmenseweg 2, 5223 GW Den Bosch
tijd:
13:30-18:00u
prijs:
0
partners:
CJP
mbo

Tijdens deze inspiratiemiddag voor professionals in het mbo en de cultuursector staat de presentatie van de publicatie Een wereld vol mogelijkheden, cultuureducatie in het mbo centraal.

Ook de onderzoeksresultaten over cultuureducatie in het mbo en het gebruik van de MBO Card worden gepresenteerd.

Cultuureducatie in het mbo

De publicatie Een wereld vol mogelijkheden geeft een actueel beeld van de mogelijkheden voor cultuureducatie in het mbo. Aan bod komen onder meer kansen voor cultuureducatie bij mbo-opleidingen en culturele instellingen, en praktijkvoorbeelden.

Inspiratie en uitwisseling

Het LKCA en CJP zorgen voor een interactief programma met lezingen van onderwijsvernieuwers. Ook is er ruim gelegenheid voor onderlinge uitwisseling tussen culturele aanbieders en mbo’s. We zijn te gast in de School voor de Toekomst/ het Koning Willem I College te Den Bosch, een mbo met een cultuurcoördinator en hart voor kunst en cultuur.

Aanmelden (vóór 1 december)

Meld je aan voor deze gratis bijeenkomst via het aanmeldformulier. Omdat de ruimte beperkt is, kunnen max. 2 personen per culturele instelling of opleiding zich aanmelden.

contact

Rozemarijn Schouwenaar
naamRozemarijn SchouwenaarfunctieSpecialist cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 43e-mailRozemarijnSchouwenaar@lkca.nl