mail of bel voor vragen 030 711 51 00

Kennis, kennisuitwisseling en onderzoek

Website, publicaties, social media  

De LKCA-website biedt onafhankelijke informatie over cultuureducatie en –participatie in de breedste zin van het woord. Met onder meer het actuele nieuws uit de sector en onafhankelijke informatie over een groot aantal onderwerpen rond cultuureducatie en -participatie. Op de site kunt u op diverse plekken uw kennis delen met andere bezoekers. 

  • Via onze LinkedIngroepen kunt u in contact komen met andere mensen uit de sector. U kunt ervaringen uitwisselingen en uw visie delen.
  • Het LKCA brengt met grote regelmaat publicaties uit over uiteenlopende onderwerpen. Bekijk hier onze publicaties.


Onderzoek 

Het LKCA verricht onafhankelijk onderzoek naar ontwikkelingen in de cultuureducatie en –participatie. Dit doet het instituut voor iedereen die beslissingen moet nemen over cultuureducatie en –participatie. We dragen bij aan (politieke) oordeelsvorming door betrokken stakeholders gevraagd en ongevraagd te informeren. 

Onderzoeksconferentie 2013Voor onderzoekers en studenten binnen het domein cultuureducatie en –participatie organiseren we als LKCA jaarlijks de onderzoeksconferentie Cultuureducatie en Cultuurparticipatie. Dit is een unieke ontmoetingsplaats voor onderzoekers, studenten en andere geïnteresseerden uit Nederland en Vlaanderen. Lees hier meer over de onderzoeksconferentie>

Lees meer over het onderzoek van het LKCA.Blijf op de hoogte

Volg ons op Twitter en Facebook en schrijf u in voor onze nieuwsservice. Rond verschillende thema’s verschijnen speciale nieuwsbrieven.

Inschrijven nieuwsservice

Doe mee

Deel uw visie en wissel kennis en ervaringen uit via de LKCA-website of via onze LinkedIngroepen, zodat anderen in de sector van uw inbreng kunnen profiteren. Er zijn LinkedIngroepen rond diverse thema’s en voor diverse doelgroepen.

Onze LinkedIngroepen